Over ons

In hartje Antwerpen, op het kruispunt van het historische stadscentrum, het modekwartier en de winkelstraten, vind je (Super-) Mercado. De eerste echte food market in België met daarnaast plaats voor evenementen en cultuur.

We brengen het concept van de overdekte food markets en hun feestelijke, zuiderse marktsfeer naar Antwerpen. Dit naar voorbeeld van de Torvehallerne in Kopenhagen, de London Food Hall en Mercado de San Miguel in Madrid.

In het voormalige postkantoor op de Groenplaats ontstaat een mekka van eetcultuur. Een unieke plek, rijk aan geschiedenis, waar we graag aan meeschrijven. Deze iconische locatie wordt een ware foodie heaven, waar je van de hele wereld proeft. Hier ontdek je nieuwe smaken en maak je kennis met cutting edge producten en gerechten. Vers, authentiek, en vooral lekker.
Alles kan en iedereen is welkom. Hier vind je bereide gerechten, verse ingrediënten en de laatste culinaire trends van jong en gevestigd talent.

We vullen de hal met muziek van opkomende Antwerpse bands en DJ's, die je meevoeren en de ervaring compleet maken. Ons doel is je te inspireren en prikkelen. Een nieuwe culinaire hotspot, een boqueria Amberes. Een paradijs voor je zintuigen in hartje Stad.

Dit beschermde monument is uniek en het karakter van dit Antwerpse icoon blijft bewaard terwijl we bouwen aan de toekomst. Dit architecturale pareltje leent zich perfect voor bedrijfsevenementen, trouwfeesten en beurzen terwijl de kleinere ruimtes worden ingevuld door art exhibitions, start-ups en pop-up shops van jonge ondernemers.

Een microcosmos voor foodies, creatievelingen en nieuwsgierigen en een nieuwe trekpleister voor Stad Antwerpen.
In het centrum van cultuur, creativiteit en commerce vindt je exact wat ontbrak in deze wereldstad; Super Mercado.

(Super) Mercado

Woensdag tem Zondag vanaf 11:00
Maandag en Dinsdag gesloten.

Groenplaats 43
2000 Antwerpen
België

info@super-mercado.be

Onze Partners

fico

miele