FOODMARKET MERCADO

In hartje Antwerpen, op het kruispunt van het historische stadscentrum, het modekwartier en de winkelstraten vind je (Super-) Mercado. De eerste echte food market in België.

We brengen het concept van de overdekte food markets en hun feestelijke, zuiderse marktsfeer naar Antwerpen. Dit naar voorbeeld van de Torvehallerne in K stad; Super Mercado.

1 000 000
aantal bezoekers

1ste
Foodmarket van België

FOODSTANDS

Foodhall Mercado is een prachtige sfeervolle venue in hartje Antwerpen. Gelegen in het iconische postgebouw dat werd omgetoverd tot een wereldse foodmarket met 14 verschillende eetstanden en 4 barren. Laat je verleiden door geuren en smaken door de marmeren zaal heen en verras jouw bezoekers met een eigen privé foodmarket.

De foodstands veranderen na bepaalde tijd, zodat een steeds variërend assortiment kan aangeboden worden. Zij representeren de smaakvolle Marokkaanse, aromatische Libanese, pittige Mexicaanse en kruidige Maleïsische keuken. Vervaardigen bovendien ook hoog kwaliteitsvolle vleesgerechten, luxueuze kroketten, gevulde Kumpir, tongstrelende Dim Sums en Visspecialiteiten. Foodmarket wordt onderverdeeld in de Main bar, cocktail bar, wine bar and coffee bar.

14 
Voortdurende wisselende foodstands

500
Biedt plaats aan
500 bezoekers

foodstands

FOODSTANDS

MERCADO NIGHTS

We vullen de hal met muziek van opkomende Antwerpse bands en DJ's, die je meevoeren en de ervaring compleet maken. Ons doel is je te inspireren en prikkelen. Een nieuwe culinaire hotspot, een boqueria Amberes. Een paradijs voor je zintuigen in hartje Stad.